fbpx

voeding is een noodzaak, bewust eten is een kunst.

Last van: intoleranties, buikpijn, overgewicht, stress, een opgeblazen gevoel, kortademigheid, suikerziekte, een hoge bloeddruk, slaapstoornissen of andere ongemakken?

Wij helpen je graag de oorzaak aan te pakken →

STAP 1

INTAKE

Tijdens een intakegesprek bepalen we de meest doeltreffende voedingsbegeleiding voor jou. We houden daarbij rekening met je eventuele medische voorgeschiedenis, je huidige levensstijl en je verwachtingen.

Meten is weten

Een belangrijk aspect van dit intakegesprek zijn enkele metingen. Met de erkende IoMET-vragenlijst stellen we je bionutritioneel profiel op. Zo brengen we in kaart welke tekorten en overschotten je lichaam heeft. Daarnaast onderzoeken we met een oligoscan de aanwezigheid van bepaalde mineralen in je cellen, die informatie verschaffen over hoe je lichaam omgaat met toxines in je omgeving en voeding.

Beide metingen ons vertellen wat de beste werkwijze is voor jou en sturen dus hoe het begeleidingstraject verloopt. Indien nodig meten we ook je hemoglobine A1c-waarde om zicht te krijgen op je bloedsuikerspiegel. Als je de afgelopen drie maanden een bloedonderzoek onderging is dit niet nodig, in dat geval bespreken we je laatste bloedanalyse van je arts.

STAP 2

advies

De impact van onze voeding op de werking en het herstel van het lichaam is niet te overschatten. Een correct individueel afgestemd voedingspatroon heeft een groot effect op je gezondheid, dit zullen we je verder toelichten met concrete voedingseducatie. Je leert hoe je dit advies over gezond eten elke dag kan toepassen op je bord, welke voedingsmiddelen je voorkeur verdienen en welke je beter met mate consumeert. Zo krijg je duidelijke handvaten om je voeding beter af te stemmen op de noden van je lichaam.

Centraal hierbij staat het plezier van eten. Gezonde voeding is niet saai, maar kan net heel smaakvol zijn. Dat moet, want goed eten is ook écht genieten van de maaltijd.

STAP 3

opvolging

Met je persoonlijke voedingsplan op zak is het aan jou, maar Skin Solutions blijft je begeleiden. Op regelmatige basis bespreken we je progressie en evalueren we waar het goed gaat en waar je nog mee worstelt. Dit zijn ook momenten waarop we bijsturen en je voedingsplan eventueel kunnen aanpassen volgens je noden.

STAP 4

check-up

Om te verifiëren of je gezondheid positief evolueert, volgt er een check-up. Hier meten we opnieuw jouw gezondheidsparameters met de oligoscan en de IoMET-vragenlijst.

Klaar om je
voedingspatroon te verbeteren?

Blog 

” Dankzij Silke zou ik dit heel lang vol kunnen houden “

– Charlotte De Bruin –

Wil je graag tips en advies over voeding en gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis onze nieuwtjes en promoties niet!