fbpx

Skin solutions helpt je slapen als een roos.

Last van: slaaptekort, stress, piekeren, een slechte slaapcyclus,  . . . ?

Wij helpen je graag →

Slaap & Stress

Jouw slaapritme op punt

Volledig uitgerust wakker worden na een verkwikkende nachtrust klinkt geweldig, maar is in realiteit slechts zelden het geval. Slecht slapen kan te wijten zijn aan verschillende factoren: druk op het werk, druk met de hobby’s, druk in het gezin, … kortom druk, druk, druk! Nochtans is een goede nachtrust minstens even belangrijk als gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging, dat weten we allemaal.

STAP 1

INTAKE

Hoe meet je de kwaliteit van je nachtrust?
Er zitten slechts 24 uur in een dag en bij voorkeur slapen we daar dertig procent van. Om je goed en uitgerust te voelen is voor meeste mensen een nacht van zeven à acht uur slaap ideaal. Maar acht uur in je bed liggen is niet voldoende: ook de kwaliteit van je slaap telt mee. Hoe weet je nu of je echt goed slaapt? Je kan dit meten met een wearable of smartwatch, die allerlei gegevens over jouw slaap opslaat tijdens de nacht en uitgebreide slaapstatistieken weergeeft.

Wij kunnen jou begeleiden om deze gegevens te verzamelen en te analyseren. De volgende stap is ze omzetten naar een plan om jouw slaapkwaliteit te verbeteren. 

STAP 2

slaapadvies

Eens we je nachtrust in kaart gebracht hebben, kunnen we beroep doen op onze coaches die hetzelfde doel voor ogen hebben als wij: jouw gezondheid optimaliseren. In dit geval zullen ze je een aantal manieren aanreiken die de kwaliteit van je nachtrust zullen verbeteren, op korte en op lange termijn.

Klaar om beter
te slapen?

Blog 

20 manieren om vlot in slaap te vallen

20 manieren om vlot in slaap te vallen

Als je maar niet in slaap geraakt zelfs wanneer je moe bent, kan dat leiden tot frustraties. Omdat een goede nachtrust zo belangrijk is voor je gezondheid, delen we hier twintig tips om vlot in slaap te vallen.

Lees meer

” zalig! een nacht eens doorslapen, het leek een eeuwigheid geleden. bedankt! “

– Eric Verschueren –

Wil je nieuwe weetjes in je mailbox of
ander nieuws over ons? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.