fbpx


Skin solutions
.

Skin Solutions is ontstaan vanuit dat idee: mensen écht gezonder maken en houden, met oog voor het totaalpakket van lichaam en geest. Wij coachen je naar een beter welzijn en een gezond lichaamsevenwicht dat je moeiteloos kan vasthouden.

 

by Z+ Pharma

over Skin Solutions

Wat doet Skin Solutions

Zowel fysiek als mentaal worden we constant uitgedaagd. Op het werk willen we het beste van onszelf geven, maar we willen ook alles uit onze vrijetijd halen én steeds beschikbaar blijven voor onze vrienden en familie. Ons lichaam is daar veerkrachtig genoeg voor, maar om op lange termijn de balans te vinden en gezond te blijven is er meer nodig. Anders zullen je huid, je voedingpatroon en je algemene welzijn er de gevolgen van ondervinden.

Samen gaan we op zoek naar jouw evenwicht, waarbij het oude Romeinse gezegde ‘mens sana in corpore sano’ het uitgangspunt blijft. Bij Skinsolutions kan je rekenen op een multidisciplinair team van apothekers, een diëtist en een lifestyle- , burnout- en bewegingscoach, die elk vanuit hun expertise een bijdrage leveren aan jouw individuele traject op maat.

Preventief gezond

Als apothekers zien we dagdagelijks hoe de huidige gezondheidszorg erop gericht is om problemen op te lossen als het fout gaat. Soms zijn pilletjes en ingrepen wel degelijk noodzakelijk, maar door die reactieve aanpak gaat er ook veel verloren. Want waarom zou je wachten tot je ziek bent om aan je gezondheid te werken? Het menselijk lichaam is een fantastisch en complex mechanisme dat zichzelf lang weet te redden, tot het plots niet meer lukt. Net als andere wetenschappers zijn wij ervan overtuigd dat je jaren op voorhand al kan ingrijpen door aan gezondheidspreventie te doen.

Skin Solutions is ontstaan vanuit dat idee: mensen écht gezonder maken en houden, met oog voor het totaalpakket van lichaam en geest. Wij coachen je naar een beter welzijn en een gezond lichaamsevenwicht dat je moeiteloos kan vasthouden.

Meten is weten

Met innovatieve toestellen worden jouw unieke gezondheidsparameters in kaart gebracht. Door bewuster om te gaan met je lichaam en vooral de brandstof voor je lichaam, krijg je een geoliede machine. Zo kan je echt gezond en comfortabel van het leven genieten!

Zin om samen met Skin Solutions naar een gezondere levensstijl te groeien?

hallo

Silke Verachtert

Als voedingsdeskundige en sportdiëtiste kent Silke de kracht van gezonde voeding, maar ze beseft ook dat gezondheid meer is dan voeding alleen. Daarom heeft ze steeds aandacht voor álle fysieke en mentale aspecten die samen het menselijke lichaam in balans brengen. Als je nog op zoek bent naar die balans is Silkes persoonsgerichte benadering een grote troef. Een mens is als een vingerafdruk: volledig uniek. Er bestaat dan ook geen aanpak die voor iedereen werkt, met maatwerk kan jij als uniek individu bergen verzetten.

 Aangenaam

BjÖrn Simons

Björn werd apotheker met het nobele doel om mensen gezonder te maken. Zijn invulling van gezondheid is een stuk ruimer dan die van klassieke zorgverstrekkers: gezondheid is iets van elke dag, lang voor er problemen opduiken of pilletjes worden voorgeschreven. En bovenal: gezond zijn en blijven kan ook fun zijn. Die opvatting deelt hij met zijn echtgenote Karla Colpin, die ook apotheker is. Samen runnen zij hun apotheek in Zwijndrecht, én een huishouden met twee vrolijke kapoenen, Vincent en Alexander. Voor de cliënten in de apotheek gaan ze tot het uiterste: elk probleem verdient een oplossing en ze blijven zoeken tot ze er een vinden. Ook thuis staat een gezond leven centraal: er gaat geen dag voorbij zonder beweging, daar zorgen de kinderen of de hond Góré wel voor!

” Dankzij dit team zou ik dit heel lang vol kunnen houden “

– Charlotte De Bruin –

Z Pharma  werd opgericht door apothekers Björn Simons en Karla Colpin en is als apotheek al jaren een vaste waarde in Zwijndrecht. Samen met ons team en andere professionals uit de gezondheidszorg streven we er elke dag naar om jouw optimale gezondheid te bereiken en te bewaren. 

Centraal in onze zorgverlening sta jij, de patiënt. We staan voor een persoonlijke aanpak en nemen uitgebreid de tijd om je verstaanbaar advies te geven. Daarbij waken we over het juiste gebruik van medicatie en het comfort van de patiënt tijdens de behandeling.

Ook preventie is voor ons een speerpunt. Voorkomen is beter dan genezen en gezondheidszorg is meer dan een pilletje nemen als je je niet lekker voelt. Daarin kadert ook het initaitief voor Skin Solutions.  

Lees meer over ons op onze website of spring gerust eens binnen in de apotheek. Wij staan graag tot uw dienst!

DIENSTEN

Voeding
Sport
Slaap
Darmen
Huid

CONTACT

Intake gesprek
Tel. +32 3 252 80 01
info@skin-solutions.be
Locatie
Team