fbpx

Huidverzorging werkt Maar dankzij skin solutions weet je hoe.

Last van: oneffenheden, een droge huid, een vette huid, striae, rimpels, uitslag, huidverslapping, roodheden, huidverslapping, zomerschade, . . . ?

Wij helpen je je huid terug in balans brengen→

SKINCORNER

HUIDANALYSE ALS BASIS VOOR EEN GEZONDE HUID

WAT IS SKINCORNER? Een apart hoekje in de apotheek werd gereserveerd om in alle rust een persoonlijke huidanalyse te maken en op basis daarvan de best mogelijke huidverzorging te kiezen. Onze dermatocosmetische deskundigen analyseren jouw huidparameters met behulp van een gesofisticeerd en onafhankelijk analysetoestel. 

STAP 1

INTAKE

Wat meten we?

Bij een huidanalyse meten we de verschillende parameters van je huid. Wij bieden zowel een standaard- als een uitgebreide huidanalyse aan. Bij de uitgebreide analyse meten we onder andere de hydratatie van de huid (de hoeveelheid vocht die zich in de huidcellen bevindt) en het sebum (de hoeveelheid huidsmeer, talg). Dankzij deze twee parameters leren we jouw huid beter kennen, de juiste balans maakt je huid beter weerbaar tegen invloeden van buitenaf, zoals vervuiling, koude, warmte en microbiële. Niet te droog, niet te vet, daar gaan we voor. In een volgende stap analyseren we je huid in verder detail: we meten de zuurtegraad of pH, de elasticiteit, pigmentatie, keratine (hardheid van de huid) en de diepte van de huidporieën. 

Met de resultaten van deze analyse maken we een zorgvuldige prognose, gaande van huidveroudering tot kansen op eventuele ontstekingen en couperose (ongevaarlijke, abnormale roodverkleuring van de huid).

 

STAP 2

advies

Aan de slag!

Je huidanalyse is de basis van een uitgebreid individueel advies voor de verzorging van jouw huid. Uiteraard spelen je leeftijd en geslacht daarbij ook een belangrijke rol. Onze apothekers hebben een doorgedreven kennis van talloze productgamma’s zoals onder andere Avene, Louis Widmer, Vichy, Nuxe, Roche-Posay, en helpen je graag bij het vinden van de juiste verzorgingsproducten.

Gezond van buiten en van binnen

Sta je er weleens bij stil dat je huidbeeld ook afhankelijk is van wat je eet? In onze totaalaanpak bij Skin Solutions nemen we ook dit aspect onder de loep en ontwerpt onze diëtiste een voedingsplan op maat van een gezonde huid.

STAP 3

opvolging

Met je persoonlijke huidplan op zak is het aan jou, maar Skin Solutions blijft je begeleiden. Op regelmatige basis bespreken we je progressie en evalueren we waar het goed gaat en waar je nog mee worstelt. Dit zijn ook momenten waarop we bijsturen en je huidplan eventueel kunnen aanpassen volgens je noden.

STAP 4

check-up

Om na te gaan of je huid positief evolueert, doen we een volledige check-up van je huidparameters.

Klaar om jouw
huid te laten stralen?

Blog 

Je huid klaarmaken voor het najaar

Je huid klaarmaken voor het najaar

Nu de zomer op zijn einde loopt en we stilaan terug een trui nodig hebben, kan ook je huid weer wat extra verzorging gebruiken. Er zijn verschillende dingen die je kan doen om je huid in optimale conditie …

Lees meer
Eet je huid gezond

Eet je huid gezond

Hoe je huid eruitziet wordt bepaald door allerlei factoren. Je genen, hormonen, je omgeving en je emoties spelen een rol, maar het is vooral je levensstijl die zal bepalen of je huid er jong blijft uitzien. En centraal …

Lees meer

” Dankzij Silke straalt mijn huid en voelt het zijdezacht aan “

– Charlotte De Bruin –

Wil je nieuwe weetjes in je mailbox of
ander nieuws over ons? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.