fbpx

FAQ

Veelgestelde vragen.

Wat kost begeleiding bij Skin Solutions?

Dat is afhankelijk van het traject en hoeveel begeleiding je nodig hebt. Een gedetailleerde lijst met onze tarieven vind je hier.

Hoe lang duurt een traject?

Om de beste resultaten te boeken en jou de kans te geven om je comfortabel te voelen bij je nieuwe levensstijl, voorzien we minstens 2 afspraken. Heb je meer begeleiding nodig, dan kan dat!

Mag mijn partner meekomen?

Onze coaching is 100% persoonlijk en op maat. Om je optimaal te kunnen begeleiden, werken we volledig individueel. Wil je toch liefst tegelijk met je partner een traject volgen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat als ik niet naar mijn afspraak kan komen?

Indien het niet lukt om naar je afspraak te komen, kan je deze ten laatste 24 uur op voorhand in het online registratiesysteem verzetten. Kom je niet opdagen zonder bericht of cancel je de afspraak op minder dan 24 uur van het afgesproken moment, dan zien wij ons genoodzaakt de helft van het consult aan te rekenen.

Waarom krijg ik niet gewoon een pilletje?

Sommige symptomen kan je behandelen met medicijnen, maar dat doet niets voor de oorzaak van je probleem. Als ervaren apothekers weten we hoe belangrijk je levensstijl en voeding is om gezond te blijven. We pakken de oorzaak aan, zodat je geen pilletjes meer nodig hebt voor de symptomen.

Is dit een zoveelste dieet?

Nee, bij Skin Solutions willen we net geen dieet aanreiken, maar een gezonde én leuke levensstijl waarin jij je goed voelt.

Oeps…

Nog geen antwoord op jou vraag?

I’m a uniquely diverse mix of the ancient with the modern: a modern-day life
and consciousness coach. I blend ancient metaphysical teachings, quantum physics
and my own spiritual power to smash through your blocks in order to create real, lasting,

 

Wil je nieuwe weetjes in je mailbox of
ander nieuws over ons? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.